Circular&Co. bij jou op het werk?

Circular&Co. voor bedrijven

Steeds meer bedrijven ervaren dagelijks de voordelen

Circular&Co. is op een missie om iedereen te inspireren en te leren over een circulair ontwerp. We raken ons allemaal meer en meer bewust van de noodzaak van een circulair ontwerp. De Circular Cup, 's werelds eerste beker gemaakt van gerecyclede koffiebekers, is slechts het begin. Doe je mee? Bekijk de mogelijkheden om bij je bedrijf te starten met de circulaire bekers.

 

 

De voordelen van onze bekers

Producten zijn pas echt circulair, als ze volledig te recyclen zijn.

Al onze producten zijn zo ontworpen dat ze volledig gerecycled kunnen worden. Na hun 10-jarige levensduur zijn ze dus gemakkelijk terug te brengen naar de grondstof. Door te gebruiken wat we al hebben elimineren we samen afval en vervuiling.

Gemaakt van gerecyclede koffiebekers of gerecycled plastic.

Onze producten danken hun bestaan aan je oude kartonnen koffiebeker of wegwerpflesje van plastic. We beperken het gebruik van nieuw plastic tot een absoluut minimum. Onze waterfles bijvoorbeeld is gemaakt van 92% hergebruikt plastic.

Aanzienlijke vermindering van afval(kosten).

Met een herbruikbare koffiebeker of waterfles spaar je verpakkingen voor eenmalig gebruik uit. De Circular Cup levert je een besparing van 60% op van kartonnen koffiebekers. Herbruikbare bekers = minder afval = minder afvalkosten.

Bring your own

De Circular Cup is de duurzame beker voor op kantoor én onderweg

circular-cups

Waarom de Circular Cup?

De Circular Cup van Circular&Co. is 's werelds eerste duurzame herbruikbare to go beker gemaakt van gerecyclede koffiebekers. De ultieme thee- en/of koffiebeker voor op kantoor en onderweg. Een beker die jarenlang meegaat (10+) en daarnaast gemaakt is van koffiebekers die normaal bij het restafval belanden. Dat noemen wij dubbel duurzaam!

Wat is bring your own?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen brengt de Circular Cup vele voordelen met zich mee, waardoor de beker zeer geschikt is voor het bring your own beleid. Dit houdt in dat je als organisatie deze beker geeft aan al je medewerkers. Daardoor kunnen medewerkers de herbruikbare to go beker zowel op kantoor als onderweg gebruiken.

Cosmic_Black_Black_Cup_006 - Edited

Waarom overstappen?

Om binnen een organisatie over te gaan van single-use plastics naar een herbruikbaar alternatief om te gebruiken zijn er twee redenen:

1. Duurzaamheid versnellen
Bijdragen aan 100% circulaire bedrijfsvoering.

2. De SUP-richtlijn
Vanaf 1 januari 2024 geldt er in Nederland voor ‘consumptie ter plaatse’ een verbod op eenmalige bekers. Kartonnen koffiebekers vallen onder deze wetgeving door hun plastic coating en/of andere coating van niet-natuurlijke polymeren.

 

Meer informatie over het bring your own beleid? Download via de button de gratis brochure.

Onze circulaire bekers op je kantoor

getting coffee

Je investering binnen een jaar terug verdiend.

Onze producten hebben een levensduur van 10 jaar. Over de levensduur bespaar je honderden euro’s uit aan verpakkingen voor eenmalig gebruik. Een doos van 1000 koffiebekers (voor 1 medewerker per jaar) bijvoorbeeld kost je ongeveer 30 euro. Ons alternatief, de Circular Cup, kost nog niet de helft. Zo bespaar je geld én grondstof tegelijk.

Cosmic_Black_C_005

Creëer enthousiaste en betrokken medewerkers.

Door werknemers eigen herbruikbare bekers te geven zien ze de betrokkenheid van de werkgever bij circulariteit. Ook is het een belangrijke blijk van waardering naar de werknemers. Je toont duidelijk dat je hun inzet voor het milieu waardeert en ondersteunt. Het hebben van hygiënisch oogpunt is een eigen beker voor veel werknemers een pluspunt.

G7_politician

Maak de beker je visitekaartje en bedruk je eigen beker.

Onze bekers zijn al uniek door het materiaalgebruik, de verschillende kleurencombinaties en de formaten. Door de beker te personaliseren maak je hem helemaal af en uniek! Een eigen naam, eigen logo of afbeelding, alles is mogelijk. En is je beker aan het einde van de levensduur? Lever dan de beker weer bij ons in voor recycling!

Bekijk ook eens onze andere circulaire producten

circular-bottles

De Circular bottle

De Circular Bottle is gemaakt van 14 gerecyclede wegwerpflessen. De baanbrekende circulaire herbruikbare waterfles heeft een levensduur van 10 jaar en is speciaal ontworpen om gemakkelijk terug te worden gerecycled in een volgend nieuw product. De circulaire fles is speciaal ontworpen voor het leven onderweg. Een duurzame oplossing voor ons wereldwijde afval.

Bundel

De NOW Cup

The time is NOW, zet je eerste stap richting duurzaamheid. Om de overgang naar een herbruikbare koffiebeker in het dagelijks leven makkelijker te maken is er nu de NOW Cup. Een herbruikbare koffiebeker gemaakt van gerecyclede kartonnen koffiebekers die normaal bij het restafval belanden! Gemakkelijk in gebruik en speciaal voor gebruik bij bijvoorbeeld je favoriete coffee-to-go winkel.

Doe je mee met onze missie?

Start met circulaire bekers op je kantoor.

info@circularenco.nl
Circular&Co. Nederland
John M. Keynesplein 12-46 | 1066 EP Amsterdam

 

Openingstijden:
maandag - vrijdag
8.30 - 17.00 uur