Circular&Co. bij jou op het werk?

Circular&Co. Voor bedrijven

Steeds meer organisaties ervaren dagelijks de voordelen

Circular&Co. is op een misse op iedereen te inspireren en te leren over circulair ontwerp. We raken ons allemaal meer en meer bewust van de noodzaak van circulair ontwerp. De Circular cup, 's werelds eerste beker gemaakt van gerecycled plastic, is slechts het begin. Doe je mee? Bekijk de mogelijkheden om bij je bedrijf te starten met de circulaire bekers.

 

 

De voordelen van onze bekers

Producten zijn pas echt circulair, als ze volledig te recyclen zijn.

Gemaakt van gerecycled plastic of gerecyclede koffiebekers.

Aanzienlijke vermindering van afval(kosten)

Al onze producten zijn zo ontworpen dat ze volledig gerecycled kunnen worden. Na hun 10 jarige levensduur zijn ze dus gemakkelijk terug te brengen naar de grondstof. Door te gebruiken wat we al hebben elimineren we samen afval en vervuiling.

Onze producten danken hun bestaan aan je oude koffiebeker of weggooi plastic flesje. We beperken het gebruik van nieuw plastic tot een absoluut minimum. Onze waterfles bijvoorbeeld is gebruikt van 92% hergebruikt plastic.

Met een herbruikbare koffiebeker of waterfles spaar je weggooi artikelen uit. De Circular Cup levert je een besparing van 60% op van weggooi koffiebekers. Herbruikbare bekers = minder afval = minder afvalkosten.

Onze bekers

circular-cups

De Circular Cup

circular-bottles

De Circular bottle

Bundel

De NOW Cup

De Circular Cup van Circular&Co. (voorheen rCUP) is 's werelds eerste duurzame herbruikbare to go beker gemaakt van gerecyclede koffiebekers. De ultieme thee- of koffiebeker voor onderweg. Een beker die jarenlang meegaat (10+) en daarnaast gemaakt is van koffiebekers die normaal bij het restafval belanden. Dat noemen wij dubbel duurzaam!

De Circular Bottle is gemaakt van 14 gerecyclede wegwerpflessen. De baanbrekende circulaire herbruikbare waterfles heeft een levensduur van 10 jaar en is speciaal ontworpen om gemakkelijk terug te worden gerecycled in een volgend nieuw product. De circulaire fles is speciaal ontworpen voor het leven onderweg. Een duurzame oplossing voor ons wereldwijde afval.

The time is NOW, zet je eerste stap richting duurzaamheid. Om de overgang naar een herbruikbare koffiebeker in het dagelijks leven makkelijker te maken is er nu de NOW Cup. Een herbruikbare koffiebeker gemaakt van gerecyclede kartonnen koffiebekers die normaal bij het restafval belanden! Gemakkelijk in gebruik en speciaal voor gebruik bij bijvoorbeeld je favoriete coffee-to-go winkel.

Onze bekers op je kantoor

getting coffee
circular-co-met-koffiebekers
circular-co-bedrukt

Je investering binnen een jaar terug verdiend.

Creëer enthousiaste en betrokken medewerkers.

Maak de beker je visitekaartje. Bedruk je eigen beker.

Onze producten hebben een levensduur van 10 jaar. Over de levensduur bespaar je honderden euro’s uit aan weggooi artikelen. Een doos van 1000 koffiebekers (voor 1 medewerker per jaar) bijvoorbeeld kost je ongeveer 30 euro. Ons alternatief, de Circular Cup, kost nog niet de helft. Zo bespaar je geld én grondstof tegelijk.

Door werknemers eigen herbruikbare bekers te geven zien ze de betrokkenheid van de werkgever bij circulariteit. Ook is het een belangrijke blijk van waardering naar de werknemers. Je toont duidelijk dat je hun inzet voor het milieu waardeert en ondersteunt. Het hebben van hygiënisch oogpunt is een eigen beker voor veel werknemers een pluspunt.

Onze bekers zijn al uniek door het materiaalgebruik, de verschillende kleurencombinaties en de formaten. Door de beker te personaliseren maak je hem helemaal af en uniek! Een eigen naam, eigen logo of afbeelding, alles is mogelijk. En is je beker aan het einde van de levensduur? Lever dan de beker weer bij ons in voor recycling!

Doe je mee met onze missie?

Start met circulaire bekers op je kantoor.

info@circularenco.nl
Circular&Co. Nederland
John M. Keynesplein 12-46 | 1066 EP Amsterdam

 

Openingstijden:
maandag - vrijdag
8.30 - 17.00 uur